• Reviu els moments més tendres amb el teu nadó
    Som especialistes en captar instants de la teva vida

  • Babyfilm és el reflex més fidel de l’amor dels pares cap als seus fills i un record per a tota la família

  • Viu l’experiència Babyfilm i aconsegueix un record per sempre
    Babyfilm; el millor regal possible

Enregistrem vídeos dels nadons en els seus primers mesos de vida perquè guardis un record per sempre

Informació general

Conserva un record per tota la vida

Tots els pares i mares sabem com són d’intenses i efímeres les primers setmanes a casa amb un nadó. Són moments únics que amb el pas del temps oblidem sense voler.

Babyfilm té com a finalitat capturar l’essència d’aquests moments i transformar-los en un record familiar.

Com ho fem?

Capturem en un vídeo reportatge de diferents seqüències de la rutina d’un nadó a casa. Veurem al petit o la petita dormint, menjant, prenent un bany i rebent atencions i amor per part dels pares i germans.

On i quan?

La gravació és al domicili familiar i té una durada d’entre 2 i 3 hores. Durant els primers mesos, el nadó canvia constantment. Cada família pot escollir quin és el moment que vol captar. Durant les primeres setmanes al nadó tot li és desconegut, s’ha d’adaptar a l’entorn i conserva gestos que feia quan encara era a la panxa; a partir dels 3-4 mesos comença a riure, reconeix als pares, agafa objectes, s’aguanta assegut, menja les primeres farinetes, comença a gatejar, etc. Tots els moments són especials i màgics. Escull el teu moment i guarda’l pel record!

Gravem amb càmeres d’alta definició. El vídeo del nadó té una durada d’uns 4 minuts i s’entrega en diferents formats: enviament en HD per internet i d’un DVD serigrafiat i personalitzat. * Podeu demanar DVDs extres per avis, tiets, padrins, etc. per un petit cost addicional.

És un producte molt cuidat realitzat amb molt amor i professionalitat. No deixis passar l’oportunitat de poder reviure una i altra vegada aquests preciosos moments.

Demana’ns cita per la gravació a info@babyfilm.cat